Talon Game

Refractory Studios

You are not logged in.

Announcement

Version 1.2 released; new game mode, new map, misc improvements

#1 2013-12-07 05:07:37

{NW}Rhino
Member
Registered: 2013-12-06
Posts: 26

How to get more than one bot to join?

I can't seem to figure it out :\

Offline

#2 2013-12-07 07:27:50

Grendel
Beta Tester
From: Corvallis, OR USA
Registered: 2013-09-21
Posts: 150
Website

Re: How to get more than one bot to join?

Well, I only played the demo once but if it's anything like the beta you control the number of bots in the "New Game" dialog under "Configure Game" --> "Bots".

Welcome BTW, nice to see you here ! smile

Offline

#3 2013-12-07 12:14:57

{NW}Rhino
Member
Registered: 2013-12-06
Posts: 26

Re: How to get more than one bot to join?

Hey Grendel!  I said hi in the intro thread, not sure if you saw.  Been a while, eh? 

Thanks for the tip - the numbers were in black so I assumed that it wasn't changeable there.  I feel dumb.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.9